Rollator Gemino 30 Parkinson 150-200 cm tot 130 kg
  • Rollator Gemino 30 Parkinson 150-200 cm tot 130 kg
  • Rollator Gemino 30 Parkinson 150-200 cm tot 130 kg

Rollator Gemino 30 Parkinson 150-200 cm tot 130 kg

€ 1.012,88
Inclusief belasting

Verkrijgbaar in twee maten 

Kleur: grijs

Aantal

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 01-11-2018

Veilig & vertrouwd op pad

Heeft u behoefte aan extra hulp om veilig te kunnen lopen? Deze rollator is volledig afgestemd op de specifieke behoefte van mensen met de ziekte van Parkinson. Een vertraagrem zorgt bijvoorbeeld voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. Met deze lichtgewicht rollator kunt u onbezorgd en met vertrouwen op pad. 

De lichtgewicht Gemino 30 Parkinson is voorzien van een vertraagrem die extra weerstand biedt en helpt bij een gelijkmatig looptempo. Heeft u meer of minder weerstand nodig? Het niveau van de weerstand kan eenvoudig en snel worden aangepast.

Door de omgekeerde remfunctie stopt de rollator onmiddellijk wanneer de rem wordt losgelaten. Dit zorgt voor extra veiligheid bij bijvoorbeeld 'bevriezing' tijdens het lopen, dit voelt alsof uw voeten worden vastgelijmd aan de grond. De omgekeerde remfunctie zorgt dat de rollator niet verder rijdt als u de controle verliest.

De laserlijn op de Gemino 30 Parkinson zorgt ervoor dat 'bevriezing' tijdens het lopen wordt opgeheven. Om de laserlijn te activeren drukt u op de groene knop aan de zijkant van de rem. Zodra de laserlijn geactiveerd is moet u zich concentreren op de lijn op de grond. Dit maakt het makkelijker om over de 'bevriezing' heen te stappen, waardoor u weer verder kunt lopen.

A08275

Specifieke referenties