Veilig Betalen

siegel-ssl.png

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

IDEAL

Ideal.nl

De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode

Snel en vertrouwd via de eigen bank.

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat u als consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze dient u uw eigen bank  te geselecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Creditcard

Zorg123.nl accepteert via Mollie diverse creditcards. We accepteren onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, Visa en American Express.  Voor het ontvangen van creditcardbetalingen gelden hoge veiligheidseisen. Mollie is volledig PCI DSS-compliant en heeft daardoor het hele proces van aansluiten en managen van onze klanten in eigen beheer. 

Vooruitbetaling/zelf overboeken

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen. Wij zorgen voor de rest. 

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.