Traplift informatie & advies

Ziet u steeds meer op tegen traplopen in uw huis? Werken uw benen niet meer mee, of bent u bang dat u valt? Wilt u wel zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is een traplift een oplossing. Met een traplift blijft ook uw bovenverdieping bereikbaar en bent u niet afhankelijk van de hulp van anderen. Waarom zou u in een nieuwe traplift investeren, als u een gebruikte traplift kunt kopen van dezelfde kwaliteit, maar duizenden euro’s goedkoper?

Gratis traplift thuisdemonstratie

Zorg123 Trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken door heel Nederland. Uiteraard staat kwaliteit voorop. U bent immers afhankelijk van de traplift. Daarom worden alle slijtgevoelige onderdelen vervangen, en al onze trapliften uitvoerig getest voordat de traplift bij u wordt geplaatst.

We komen graag bij u aan huis om alle mogelijkheden met u te bespreken. Zelf alvast oriënteren? Op onze website geven wij over alle aspecten van de traplift overzichtelijke informatie.

 Liever direct persoonlijk advies? Wij helpen u graag: bel 085 06 02 065

 Het beste advies

Het enige wat u moet doen is ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Wij zetten uw wensen en behoeften om in een gedegen advies en uiteindelijk in een traplift voor uw situatie!

man-met-vrouw-in-overleg2-490x283.png