Bestelling

U bestelt bij voorkeur op de website van Zorg123.nl. Indien nodig zijn wij telefonisch (ma-vr / 9.00-20.00, za-zo / 12.00-16.00) bereikbaar of per email aan: info@zorg123.nl.

Wanneer U via de website bestelt, wordt u geacht de bestelling op juistheid te hebben gecontroleerd voordat de bestelling wordt bevestigd. Zorg123123.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de verzending als gevolg van een onjuiste bestelling.

U krijgt een automatische e-mailbevestiging van uw bestelling op voorwaarde dat uw e-mailadres genoemd in het bestelformulier geen fouten bevat. Voor een correcte levering is het zaak dat u deze bevestiging direct op onjuistheden controleert.

 

Verzendkosten

Voor de verzending van artikelen onder € 150,- brengt Veilig123.nl slechts € 5,95 in rekening.

Verzending bij aankoop van goederen boven € 150,- is gratis.

 

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Normaliter verzenden wij binnen 24 uur en streven er naar dat u uw bestelling tenminste binnen vijf werkdagen in huis hebt. Veilig123.nl zal bestellingen ten minste binnen 30 dagen uitvoeren. Als dit niet mogelijk is, (omdat het bestelde niet (meer) op voorraad is, of slechts gedeeltelijk leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, dan ontvangt U binnen 1 maand na de bestelling bericht. In dat geval kunt U de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Aan de leveringsplicht van Zorg123.nl zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door Zorg123.nl geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.

Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Levering verloopt via verschillende pakketbezorgdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de binnen 2-4 werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.