QuattroPower steun
  • QuattroPower steun
  • QuattroPower steun
  • QuattroPower steun
  • QuattroPower steun
  • QuattroPower steun

QuattroPower steun

€ 384,95
Inclusief belasting
01_Size.svg       Afmetingen             56,5 cm
05_Weight.svg     Productgewicht        3,21 kg
Aantal

 

Veilig bestellen en afrekenen

 

Gratis verzending boven €150,-

 

Retourneren binnen 14 dagen

Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren!
Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens Duitse TÜV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Verschillende accessoires complementeren het assortiment: douchekopbevestiging, badwandverkorter, stabilisatiegrepen en meer!

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel!

Mobeli® wandbeugels, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond.

De QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u hem nodig heeft. Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar. Geschikt voor alle gladde, niet poreuze oppervlakken. Het QuattroPower  ondersteuningsysteem met vier zuignappen is een speciale constructie en verminderd trek- en schuifkrachten. Kan zelfs op holle betegelde wanden worden bevestigd. De QuattroPower is veelzijdig, kan op meerdere manieren gebruikt worden.
Doordat het systeem geheel uit elkaar te halen is, is de quattroPower ook te geruikenals lange wandbeugel of 2 kleinere wandbeugels.Voor uitgebreide informatie zie PDF documentatie.

TÜV-SÜD keurmerk en Nominale belasting
De mobiele wandbeugel mag uitsluitend van het Duitse TÜV-SÜD keurmerk worden voorzien als het de volgende testen goed doorstaan heeft:
- Het product heeft een nominale belasting die 1,5 keer zo hoog is ((75 kg nominale belasting komt overeen met 112,5 kg testbelasting) tijdens een voorgeschreven tijdsduur.
- Het product doorstaat 15.000 keer de gesimuleerde belasting op de wandbeugel waaruit blijkt dat de wandbeugel betrouwbaar en duurzaam is.

Met de aangegeven maximale nominale belasting wordt de maximale belasting van het product bedoeld, niet het maximale gewicht van de gebruiker!

Nominale belasting: 80 kg.

PR45328

Specifieke referenties